東京農工大学が所蔵する図書や雑誌、電子ブックを検索します。
全国の大学図書館等が所蔵する図書や雑誌を検索します。
国内の学術論文を検索します。
国内の学術機関リポジトリに登録された学術情報を検索します。
国立国会図書館や公共図書館等が提供する資料を検索します。
本学の蔵書を検索した結果です。電子媒体は詳細画面から外部へリンクする事が可能です。
検索キーワード:(標準分類: TX531)
該当件数:9件
Essentials of food science / Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W. Christian
3rd ed. - New York : Springer , c2008. - (Food science text series)
図書
Principles of food chemistry / by John M. DeMan
Westport, Conn. : Avi Pub. Co. , c1976
[Rev. ed.]. - Westport, Conn. : Avi Pub. Co. , 1980
Braverman's Introduction to the biochemistry of foods
Completely new ed. / by Z. Berk. - Amsterdam ; New York : Elsevier Scientific Pub. Co. , 1976
Introductory food chemistry / by Ira D. Garard
Westport, Conn. : AVI Publishing Company , c1976. - (Avi textbook series)
Fundamentals of food chemistry / Werner Heimann ; [translated from the German], translator Chloe Morton ; translation editors I. Morton and R. Scott
: Ellis.,: Ellis. student pbk. ed.,: AVI.. - Chichester : Ellis Horwood. - Chichester : [Distributed by] Wiley , 1980. - (Ellis Horwood series in food science and technology)
Structure, physical characteristics, and mechanical properties. / [by] Nuri N. Mohsenin
New York : Gordon and Breach , [1970-. - (Physical properties of plant and animal materials / [by] Nuri N. Mohsenin ; v. 1)
Biochemistry of foods / edited by N.A. Michael Eskin and Fereidoon Shahidi
3rd ed. - London : Academic Press , 2013
Plant pigments, flavors, and textures : the chemistry and biochemistry of selected compounds / N.A. Michael Eskin
New York : Academic Press , 1979. - (Food science and technology : a series of monographs)