この文献を取り寄せる

このページのリンク

Evaluation of proteins for humans / edited by C. E. Bodwell

データ種別 図書
著者標目 Bodwell, C. E.
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists. Nutrition Division
出版情報 Westport, Conn. : AVI Pub. Co. , c1977

所蔵情報を非表示

府中書庫1・中央書架
464.2 01082105
0870552155

書誌詳細を非表示

巻次 ISBN:0870552155
大きさ xvi, 327 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 "Based on a symposium held at the 35th annual meeting of the Institute of Food Technologists, Chicago, Illinois, June 8-12, 1975; sponsored by the Nutrition Division, IFT."
Includes bibliographies and index
件 名 LCSH:Proteins in human nutrition
分 類 LCC:TX553.P7
DC:612/.398
書誌ID 1000232174
ISBN 0870552155
NCID BA11395742

 類似資料