Soy protein and human nutrition : proceedings of the Keystone Conference on Soy Protein and Human Nutrition, held in Keystone, Colorado, May 22-25, 1978 / edited by Harold L. Wilcke, Daniel T. Hopkins, Doyle H. Waggle
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | Wilcke, Harold Ludwig, 1906- Hopkins, Daniel T. Waggle, Doyle H. |
出版情報 | New York : Academic Press , 1979 |
書誌詳細を非表示
巻次 | ISBN:0127514503 |
---|---|
大きさ | xiv, 406 p., [2] leaves of plates : ill. ; 24 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographies and index |
件 名 | LCSH:Soybean as food -- Congresses
全ての件名で検索
LCSH:Proteins in human nutrition -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Soy beans -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Vegetable proteins -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Dietary proteins -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Nutrition -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX558.S7 DC:641.1/2 |
書誌ID | 1000146516 |
ISBN | 0127514503 |
NCID | BA06856609 |