この文献を取り寄せる

このページのリンク

Food polymers, gels and colloids : based on the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of The Royal Society of Chemistry at Norwich from 28th-30th March 1990 / edited by Eric Dickinson
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 82)

データ種別 図書
著者標目 Dickinson, Eric
Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group
出版情報 Cambridge : Royal Society of Chemistry , c1991

所蔵情報を非表示

農B生物機能化学3服部
498 10105106
0851866573

書誌詳細を非表示

巻次 ISBN:0851866573
大きさ xi, 575 p. : ill. ; 23 cm
本文言語 英語
一般注記 Includes bibliographies
件 名 PRECIS:Food. Constituents: Colloids
LCSH:Food -- Colloid content  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX553.C6
DC20:641.1
書誌ID 1000057171
ISBN 0851866573
NCID BA11857418

 類似資料