Commercial chicken meat and egg production / edited by Donald D. Bell, William D. Weaver, Jr
データ種別 | 図書 |
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著者標目 | Bell, Donald D., 1933- Weaver, William D. North, Mack O. |
出版者 | New York, N. Y. : Springer |
出版年 | c2002 |
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版 | 5th ed |
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巻次 | ISBN:079237200X |
大きさ | xlviii, 1365 p. : ill. ; 27 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Rev. ed. of: Commercial chicken production manual / Mack O. North, Donald D. Bell. 4th ed. c1990 Includes bibliographical references (p. 1241-1278) and index |
件 名 | LCSH:Chickens -- Handbooks, manuals, etc
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LCSH:Eggs -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:SF487 DC21:636.5 |
書誌ID | 1000136535 |
ISBN | 079237200X |
NCID | BA90529549 |