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Japanese cooking : a simple art / Shizuo Tsuji ; with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher ; new foreword by Ruth Reichl ; new preface by Yoshiki Tsuji

データ種別 図書
著者標目 辻, 静雄(1933-1993) <ツジ, シズオ>
Sutherland, Mary, 1947-
Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908-
Reichl, Ruth
Yoshiki, Tsuji
出版者 Tokyo : Kodansha International
出版年 2006.12

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小金井・留学生コーナー : 新装版 596.21 60554706
9784770030498

書誌詳細を非表示

別書名 奥付タイトル:英文版辻静雄の日本料理
巻次 : 新装版 ; ISBN:9784770030498 ; PRICE:4800円+税 ; XISBN:4770030495
大きさ 507 p. : ill. (some col.) ; 27 cm
本文言語 英語
一般注記 “25th anniversary ed"
"First edition, 1980; Revised edition, 2006"--T.p. verso
Includes index
件 名 LCSH:Cookery, Japanese
分 類 NDLC:EF27
LCC:TX724.5.J3
DC:641.5952
書誌ID 1000225992
ISBN 9784770030498
NCID BA80913030

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