この文献を取り寄せる

このページのリンク

Food and health : science and technology / edited by G.G. Birch and K. J. Parker

データ種別 図書
著者標目 Birch, G. G. (Gordon Gerard)
Parker, K. J. (Kenneth John)
National College of Food Technology
出版者 London : Applied Science Publishers
出版年 1980

所蔵情報を非表示

府中・第2閲覧室
498.55 00559565
0853348758

書誌詳細を非表示

巻次 ISBN:0853348758 ; PRICE:£32.00 : CIP rev
大きさ xii, 532 p. : ill ; 23 cm
本文言語 英語
一般注記 'An industry-university co-operation symposium organised under the auspices of the National College of Food Technology, University of Reading, 8-12 April, 1979' - Preliminaries
Includes index
件 名 PRECIS:Food. Health aspects - Conference proceedings
LCSH:Food -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Health -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX345
DC19:613.2
書誌ID 1000146689
ISBN 0853348758
NCID BA1036217X

 類似資料