HACCP in meat, poultry and fish processing / edited by A.M. Pearson and T.R. Dutson
(Advances in meat research ; v. 10)
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | Pearson, A. M. (Albert Marchant), 1916- Dutson, T. R. |
出版者 | London : Blackie Academic & Professional |
出版年 | 1995 |
書誌詳細を非表示
版 | 1st ed |
---|---|
巻次 | ISBN:075140229X ; PRICE:£85.00 : Formerly CIP |
大きさ | xv, 393 p. : ill. ; 25 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
件 名 | LCSH:Food -- Microbiology
全ての件名で検索
LCSH:Food -- Quality 全ての件名で検索 LCSH:Food industry and trade -- Quality control 全ての件名で検索 LCSH:Food industry and trade -- Safety measures 全ての件名で検索 |
分 類 | DC20:664.07 |
書誌ID | 1000062553 |
ISBN | 075140229X |
NCID | BA26439320 |