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Food related enzymes : a symposium / sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 166th meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., Aug. 28-29, 1973 ; John R. Whitaker, editor
(Advances in chemistry series ; 136)

データ種別 図書
著者標目 Whitaker, John R. ed
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society
出版者 Washington : American Chemical Society
出版年 1974

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府中書庫2・中央電動書架
464.5 00653588
0841202095
小金井・閲覧室一般書
588 50177933
0841202095

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巻次 ISBN:0841202095
大きさ ix, 365 p. : ill. ; 24 cm
本文言語 英語
一般注記 Includes bibliographical references and index
件 名 LCSH:Fermented foods -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Enzymes -- Congresses  全ての件名で検索
MESH:Enzymes -- Congresses  全ての件名で検索
MESH:Food-processing industry -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:QD1
LCC:TP501
DC:540/.8 s
DC:547/.758
書誌ID 1000020121
ISBN 0841202095
NCID BA20105435

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