Culinary linguistics : the chef's special / edited by Cornelia Gerhardt, Maximiliane Frobenius, Susanne Ley
(Culture and language use : studies in anthropological linguistics / editor, Gunter Senft ; v. 10)
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | Gerhardt, Cornelia Frobenius, Maximiliane Hucklenbroich-Ley, Susanne |
出版者 | Amsterdam : John Benjamins |
出版年 | c2013 |
書誌詳細を非表示
巻次 | : hb ; ISBN:9789027202932 |
---|---|
大きさ | xvi, 347 p. : ill. ; 25 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references (p. [319]-344) and index |
件 名 | LCSH:English language -- Etymology
全ての件名で検索
LCSH:English language -- Terms and phrases 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Terminology 全ての件名で検索 LCSH:Culture -- Semiotic models 全ての件名で検索 LCSH:Figures of speech |
分 類 | LCC:PE1574 DC23:420.1/47 |
書誌ID | 1000233671 |
ISBN | 9789027202932 |
NCID | BB19574210 |