The physiology and biochemistry of muscle as a food, 2 / edited by E.J. Briskey, R.G. Cassens, B.B. Marsh
データ種別 | 図書 |
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著者標目 | Briskey, Ernest Joseph, 1931- ed Cassens, Robert G. (Robert Gene), 1937- ed Marsh, Benjamin B., 1926- ed University of Wisconsin |
出版者 | Madison : University of Wisconsin Press |
出版年 | 1970 |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 予約 | 利用注記 |
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府中書庫1・中央書架 |
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648.21/PU2 | 01099673 |
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0299056805 |
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巻次 | ISBN:0299056805 |
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大きさ | xvi, 843 p : illus ; 25 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Half title: Muscle as a food, 2 "Proceedings of an international symposium sponsored by the University of Wisconsin, 1969, with the support of United States Public Health Service Research Grant 7D-00158 and a special grant from the American Meat Institute Foundation." Includes bibliographical references and index |
件 名 | LCSH:Muscles -- Congresses
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分 類 | LCC:TX556.M4 DC:641.3/06 |
書誌ID | 1000232097 |
ISBN | 0299056805 |
NCID | BA03106045 |