Food allergy : adverse reactions to foods and food additives / edited by Dean D. Metcalfe, Hugh A. Sampson, Ronald A. Simon
| データ種別 | 図書 |
|---|---|
| 著者標目 | Metcalfe, Dean D. Sampson, Hugh A. Simon, Ronald A. |
| 出版情報 | Malden, Mass. : Blackwell Pub. , 2008 |
書誌詳細を非表示
| 版 | 4th ed |
|---|---|
| 巻次 | ISBN:9781405151290 |
| 大きさ | xv, 613 p. ; 29 cm |
| 本文言語 | 英語 |
| 一般注記 | Includes bibliographical references and index |
| 件 名 | LCSH:Food allergy LCSH:Food additives -- Health aspects 全ての件名で検索 MESH:Food Hypersensitivity MESH:Food Additives -- adverse effects 全ての件名で検索 |
| 分 類 | LCC:RC596 NLM:WD 310 DC22:616.97/5 |
| 書誌ID | 1000210514 |
| ISBN | 9781405151290 |
| NCID | BA8608623X |

Mendeley出力