Food chemistry / H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle
データ種別 | 図書 |
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著者標目 | *Belitz, H.-D. (Hans-Dieter) Grosch, W. (Werner) Schieberle, Peter |
出版者 | Berlin : Springer |
出版年 | 2009 |
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版 | 4th rev. and expanded ed. |
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巻次 | ISBN:9783540699330 pbk ; ISBN:9783540699354 |
大きさ | xliv, 1070 p. : ill. ; 25 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | "4th rev. and expanded ed., with 481 figures over 923 formulas and 634 tables" -- t.p. Includes bibliographical references and index |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC8:498.53 LCC:TX545 DC22:664/.07 NDLC:PC25 |
書誌ID | 1000195940 |
ISBN | 9783540699330 |
NCID | BA88970537 |