Food chemistry / H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle
| データ種別 | 図書 |
|---|---|
| 著者標目 | *Belitz, H.-D. (Hans-Dieter) Grosch, W. (Werner) Schieberle, Peter |
| 出版情報 | Berlin : Springer , 2009 |
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| 版 | 4th rev. and expanded ed. |
|---|---|
| 巻次 | ISBN:9783540699330 pbk ; ISBN:9783540699354 |
| 大きさ | xliv, 1070 p. : ill. ; 25 cm |
| 本文言語 | 英語 |
| 一般注記 | "4th rev. and expanded ed., with 481 figures over 923 formulas and 634 tables" -- t.p. Includes bibliographical references and index |
| 件 名 | LCSH:Food -- Analysis 全ての件名で検索 |
| 分 類 | NDC8:498.53 LCC:TX545 DC22:664/.07 NDLC:PC25 |
| 書誌ID | 1000195940 |
| ISBN | 9783540699330 |
| NCID | BA88970537 |

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