Sago : its potential in food and industry : proceedings of the 9th International Sago Symposium held on July 19-21, 2007 at Visayas State University, Philippines / edited by Y. Toyoda ... [et al.]
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | *International Sago Symposium (9th : 2007 : Visayas State University, Philippines) 豊田, 由貴夫 <トヨダ, ユキオ> 岡崎, 正規(1948-) <オカザキ, マサノリ> Quevedo, Marcelo A. Bacusmo, J. (Jose L.) |
出版情報 | Tokyo, Japan : TUAT Press , c2008 |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 予約 | 利用注記 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
府中・第1閲覧一般書 |
|
588.2 | 10626610 |
|
9784904309032 |
|
||
府中・第1閲覧一般書 |
|
588.2 | 10649696 |
|
9784904309032 |
|
||
府中・第2閲覧室 |
|
588.2 | 10632372 |
|
9784904309032 |
|
||
府中書庫2・中央電動書架 |
|
588.2 | 10641320 |
|
9784904309032 |
|
||
小金井・一般書 |
|
588.2 | 60665652 |
|
9784904309032 |
|
||
小金井・一般書 |
|
588.2 | 60665664 |
|
9784904309032 |
|
||
小金井・別置図書室 |
|
588.2 | 60665676 |
|
9784904309032 |
|
書誌詳細を非表示
別書名 | 異なりアクセスタイトル:Sago, its potential in food and industry |
---|---|
巻次 | ISBN:9784904309032 |
大きさ | xxi, 238 p. : ill., maps, port. ; 23 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Other editors: M. Okazaki, M. Quevedo, J. Bacusmo Includes bibliographical references and index |
書誌ID | 1000191977 |
ISBN | 9784904309032 |
NCID | BA91641293 |