Biochemical aspects of new protein food / FEBS Federation of European Biochemical Societies, 11th meeting, Copenhagen, 1977 ; editors, Jens Adler-Nissen [et al.]
(FEBS meeting ; v. 44)
(Proceedings of the 11th FEBS meeting / general editor, Per Schambye ; [v. 3])
データ種別 | 図書 |
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著者標目 | *Federation of European Biochemical Societies Adler-Nissen, Jens |
出版者 | Oxford ; New York : Pergamon Press |
出版年 | 1978 |
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巻次 | ISBN:0080226256 ; PRICE:£15.00 ($27.00) |
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大きさ | ix, 218 p. : ill. ; 23 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | "Symposium A3." Includes bibliographical references and index |
件 名 | LCSH:Proteins -- Congresses
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分 類 | LCC:QP501 LCC:QP551 DC:574.1/92/08 s DC:641.1/2 |
書誌ID | 1000146766 |
ISBN | 0080226256 |
NCID | BA09967107 |