Food and health : science and technology / edited by G.G. Birch and K. J. Parker
データ種別 | 図書 |
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著者標目 | Birch, G. G. (Gordon Gerard) Parker, K. J. (Kenneth John) National College of Food Technology |
出版者 | London : Applied Science Publishers |
出版年 | 1980 |
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巻次 | ISBN:0853348758 ; PRICE:£32.00 : CIP rev |
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大きさ | xii, 532 p. : ill ; 23 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | 'An industry-university co-operation symposium organised under the auspices of the National College of Food Technology, University of Reading, 8-12 April, 1979' - Preliminaries Includes index |
件 名 | PRECIS:Food. Health aspects - Conference proceedings LCSH:Food -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Health -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX345 DC19:613.2 |
書誌ID | 1000146689 |
ISBN | 0853348758 |
NCID | BA1036217X |