この文献を取り寄せる

このページのリンク

Application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality / the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF) of the International Union of Microbiological Societies
(Microorganisms in foods ; 4)

データ種別 図書
著者標目 *International Commission on Microbiological Specifications for Foods
出版者 Oxford [England] ; Boston : Blackwell Scientific
出版年 1988

所蔵情報を非表示

府中書庫2・中央電動書架 pbk. 498.54 10205628
0632026510

書誌詳細を非表示

別書名 表紙タイトル:HACCP in Microbiological Safety and Quality
巻次 hbk. ; ISBN:0632021810
pbk. ; ISBN:0632026510
大きさ xiv, 357 p. : ill. ; 24 cm
本文言語 英語
一般注記 Includes bibliographies and index
件 名 LCSH:Food -- Microbiology  全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Sanitation  全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Quality control  全ての件名で検索
分 類 LCC:QR115
DC19:664/.07
書誌ID 1000065847
ISBN 0632021810
NCID BA10276544

 類似資料