Application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality / the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF) of the International Union of Microbiological Societies
(Microorganisms in foods ; 4)
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | *International Commission on Microbiological Specifications for Foods |
出版者 | Oxford [England] ; Boston : Blackwell Scientific |
出版年 | 1988 |
書誌詳細を非表示
別書名 | 表紙タイトル:HACCP in Microbiological Safety and Quality |
---|---|
巻次 | hbk. ; ISBN:0632021810 pbk. ; ISBN:0632026510 |
大きさ | xiv, 357 p. : ill. ; 24 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographies and index |
件 名 | LCSH:Food -- Microbiology
全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Sanitation 全ての件名で検索 LCSH:Food industry and trade -- Quality control 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:QR115 DC19:664/.07 |
書誌ID | 1000065847 |
ISBN | 0632021810 |
NCID | BA10276544 |