この文献を取り寄せる

このページのリンク

Concentration and drying of foods : the proceedings of the Kellogg Foundation Second International Food Research Symposium held at University College, Cork, Republic of Ireland between 16-18 September 1985 / edited by Diarmuid MacCarthy

データ種別 図書
著者標目 *Kellogg Foundation International Food Research Symposium (2nd : 1985 : University College, Cork)
MacCarthy, Diarmuid
W.K. Kellogg Foundation
出版者 London ; New York : Elsevier Applied Science Publishers
出版年 1986

所蔵情報を非表示

小金井・閲覧室一般書
588 50178023
0853344426

書誌詳細を非表示

巻次 ISBN:0853344426 ; PRICE:£32.00
大きさ x, 303 p. : ill. ; 23 cm.
本文言語 英語
一般注記 Includes bibliographies and index
件 名 LCSH:Food, Dried -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Drying -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:TP371.5
DC19:664/.0284
書誌ID 1000035302
ISBN 0853344426
NCID BA00690525

 類似資料