この文献を取り寄せる

このページのリンク

Water and food quality / edited by Thelma M. Hardman

データ種別 図書
著者標目 Hardman, Thelma M.
出版者 London : Elsevier Applied Science
出版年 c1989

所蔵情報を非表示

府中・第1閲覧一般書
588 00152282
1851663061

書誌詳細を非表示

巻次 ISBN:1851663061
大きさ xii, 370 p. : ill. ; 23 cm
本文言語 英語
内容注記 Water activity and food quality / J.A. Troller
Dehydration of foodstuffs / J.G. Brennan
Interpreting the behavior of low-moisture foods / H. Levine and L. Slade
Protein-water interactions / M. Schnepf
The behaviour of enzymes in systems of low water content / J.E. McKay
Protein-stabilized emulsions and their properties / D.G. Dalgleish
Gel structure and food biopolymers / A.E. Bell
The meat aspects of water and food quality / K.O. Honikel
Applications to confectionery products / B. Brockway
The effect of water activity on the stability of vitamins / J. Ryley
一般注記 Includes bibliographies and index
件 名 LCSH:Food -- Water activity  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Quality  全ての件名で検索
分 類 LCC:TK553.W3
DC19:664/.07
書誌ID 1000030523
ISBN 1851663061
NCID BA07568235

 類似資料