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検索キーワード:(著者名に左の語を含む: #Whitaker John R.)
該当件数:6件
Principles of enzymology for the food sciences / [by] John R. Whitaker
New York : M. Dekker , 1972. - (Food science ; v. 2)
図書
Food related enzymes : a symposium / sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 166th meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., Aug. 28-29, 1973 ; John R. Whitaker, editor
Washington : American Chemical Society , 1974. - (Advances in chemistry series ; 136)
Paper chromatography / by Joseph Sherman and Gunter Zweig ; with contributions by Arthur Bevenu
New York : Academic Press , 1971. - (Paper chromatography and electrophoresis ; v. 2)
蛋白質の修飾 : 食品・栄養・薬学のための / R.E.フィーニー, J.R.ウィテーカー編 ; 荒井綜一監訳
東京 : 学会出版センター , 1984.6
食品・医薬品分野における蛋白質テーラリング / R. E. フィーニー, J. R. ウィテーカー編 ; 千葉英雄, 荒井綜一監訳
東京 : 学会出版センター , 1988.10
食品蛋白質 : 化学的・酵素的修飾による改良 / R. E. フィーニー, J. R. ウィテーカー編
東京 : 学会出版センター , 1979.3