Application of infra-red radiation in food processing / [by] A. S. Ginzburg; translated [from the Russian] by A. Grochowski
(Chemical and process engineering series)
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | *Ginzburg, Abram Solomonovich |
出版者 | London : Leonard Hill Books |
出版年 | 1969 |
書誌詳細を非表示
巻次 | ISBN:0249439573 |
---|---|
大きさ | xii, 412 p : illus ; 22 cm |
本文言語 | 英語,ロシア語 |
一般注記 | Translation of Infrakrasnai︠a︡ tekhnika v pishchevoĭ promyshlennosti Bibliography: p. 390-406 |
件 名 | LCSH:Infrared heating LCSH:Infrared drying equipment |
分 類 | LCC:TP363 DC:664/.0288 |
書誌ID | 1000127040 |
ISBN | 0249439573 |
NCID | BA49692671 |