Principles of food preservation / Vladimír Kyzlink
(Developments in food science ; 22)
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | *Kyzlink, Vladimír |
出版情報 | Amsterdam ; New York : Elsevier New York, N.Y. : Distribution for the U.S.A. and Canada, Elsevier Science Pub. Co. , 1990 |
書誌詳細を非表示
別書名 | 原タイトル:Základy konzervace potravin |
---|---|
巻次 | ISBN:0444988440 ; PRICE:$250.00 |
大きさ | 598 p. : ill. ; 25 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | "Published in co-edition with SNTL"--Verso t.p Bibliography: p. 548-560 Includes index |
件 名 | LCSH:Food -- Preservation 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP371.2 DC20:664/.028 |
書誌ID | 1000030525 |
ISBN | 0444988440 |
NCID | BA11861459 |