Methods of analysis of food components and additives / editor, Semih Otles
(Chemical and functional properties of food components series)
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | Ötleş, Semih |
出版者 | Boca Raton : Taylor & Francis |
出版年 | 2012 |
書誌詳細を非表示
版 | 2nd ed |
---|---|
巻次 | ISBN:9781439815526 |
大きさ | xiv, 519 p. : ill. ; 24 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
件 名 | LCSH:Food additives -- Analysis -- Methodology
全ての件名で検索
LCSH:Food additives -- Analysis -- Standards 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Analysis -- Methodology 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP455 DC23:664/.06 |
書誌ID | 1000213081 |
ISBN | 9781439815526 |
NCID | BB08022540 |