Handbook of nutrition and food / edited by Carolyn D. Berdanier, Johanna T. Dwyer, David Heber
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | Berdanier, Carolyn D. editor of compilation Dwyer, Johanna T editor of compilation Heber, David editor of compilation |
出版者 | Boca Raton, Fla. : CRC |
出版年 | c2014 |
書誌詳細を非表示
版 | 3rd ed |
---|---|
巻次 | : hardback ; ISBN:9781466505711 |
大きさ | xxi, 1113 p. : ill. ; 29 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
件 名 | MESH:Food MESH:Nutritional Physiological Phenomena MESH:Diet Therapy MESH:Diet MESH:Research |
分 類 | LCC:QP141 NLM:QU 145 DC23:612.3 |
書誌ID | 1000218775 |
ISBN | 9781466505711 |
NCID | BB13492124 |