Food allergy : adverse reactions to foods and food additives / edited by Dean D. Metcalfe, Hugh A. Sampson, Ronald A. Simon
データ種別 | 図書 |
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著者標目 | Metcalfe, Dean D. Sampson, Hugh A. Simon, Ronald A. |
出版者 | Malden, Mass. : Blackwell Pub. |
出版年 | 2008 |
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版 | 4th ed |
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巻次 | ISBN:9781405151290 |
大きさ | xv, 613 p. ; 29 cm |
本文言語 | 英語 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
件 名 | LCSH:Food allergy LCSH:Food additives -- Health aspects 全ての件名で検索 MESH:Food Hypersensitivity MESH:Food Additives -- adverse effects 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:RC596 NLM:WD 310 DC22:616.97/5 |
書誌ID | 1000210514 |
ISBN | 9781405151290 |
NCID | BA8608623X |