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Amino-carbonyl reactions in food and biological systems : proceedings of the 3rd International Symposium on the Maillard Reaction, Susono, Shizuoka, Japan, 1-5 July 1985 / edited by Masao Fujimaki, Mitsuo Namiki, and Hiromichi Kato
(Developments in food science ; 13)

データ種別 図書
著者標目 *International Symposium on the Maillard Reaction (3rd : 1985 : Susono-shi, Japan)
藤巻, 正生 (1917-) <フジマキ, マサオ>
加藤, 博通 (1930-) <カトウ, ヒロミチ>
並木, 満夫 (1922-) <ナミキ, ミツオ>
出版者 Tokyo : Kodansha
出版者 Amsterdam ; New York : Elsevier
出版年 1986

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府中・第1閲覧一般書 ja 588 00152002
4062023679

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巻次 ja ; ISBN:4062023679
us ; ISBN:0444995102
大きさ xvi, 584 p. : ill. ; 27 cm
本文言語 英語
一般注記 Includes bibliographies and index
件 名 LCSH:Maillard reaction -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:TP372.55.M35
DC19:664/.028
書誌ID 1000030532
ISBN 4062023679
NCID BA00477572

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